Com Tot Plegat
Va Començar

Existim per transformar digitalment les empreses del futur.

El nostre nom, significa “no ens rendirem”, neix del coratge, de l’amor per la vida. Indica una rotunda convicció per anar més enllà dels límits. Al mateix temps, anima les persones i els dóna força per seguir endavant.

Makenai va créixer des d’una petita companyia espanyola creada el 2014 composta per professionals amb àmplia experiència en entorns tecnològics, que buscava fer simple allò que és complex i garantir la màxima satisfacció dels nostres clients.

Estem en un procés de transformació més humà, més sostenible, més innovador, i aquest nou enfocament s’ha d’ancorar en l’esperança de fer allò que està bé, i, potser, canviar el sistema en el camí.

La nostra MISSIÓ és utilitzar el poder de la simplicitat per construir millors futurs per a la nostra gent, el nostre planeta, els nostres clients i les nostres comunitats. Nosaltres vam fer del món el que és, i, per tant, també el podem canviar.

La nostra VISIÓ és crear solucions atrevides pels reptes que presenta l'avenç digital tot posant el focus en la simplicitat com a resposta a la complexitat tecnològica i operativa, que millori la seguretat i el control de les empreses mitjançant la simplificació i la consolidació de les infraestructures per complir amb les regulacions i augmentar l'eficiència dels seus equips reduint costos.

El nostre PROPÒSIT. Simplificar el futur tecnològic tot generant un impacte positiu en la societat i el planeta.

Makenai és una manera de SER.

És una actitud.
Curiositat, sorpresa,
joc i, sobretot,

EL SIMPLE FET DE MAI RENDIR-SE.

És la força per seguir endavant.
Suport mutu.
Anar més enllà dels teus límits.

Pensem en idees i coses que encara no
existeixen.

Estimem la Tecnologia.

Ens agrada treballar amb persones.

CONÈIXER els éssers humans que hi ha darrere de cada empresa i COMPRENDRE el que necessiten, INTUIR el que els preocupa i els motiva. I treballar conjuntament des del RESPECTE i la CONFIANÇA mútues.

Treballem al uníson, amb la IL·LUSIÓ dels qui estimen la seva feina, el RIGOR que dóna l'APTITUD, i la PROFESSIONALITAT de tenir una forma comuna d'entendre i desenvolupar els projectes.

Tot enriquit per la nostra diversitat de perfils, tant a nivell de formació com d'experiència adquirida.

Abraçem la Simplicitat

Som una marca que simplifica el món.

El nostre ADN.

Makenai porta 10 anys simplificant el món. Portem la simplicitat al nostre ADN. Som SIMPLIFICADORS. Agafem una situació complexa o un problema i ajudem a resoldre’l posant totes les àrees en sintonia i orchestrant com cada àrea aportarà valor a la resolució del problema.
Per a Makenai, simplificar en el treball és sinònim de crear valor professional.

Makenai ha construït un sistema de simplicitat sustentat per la cooperació i l’ús intel·ligent de tots els recursos que tenim a la nostra disposició.

LA SIMPLICITAT,
ÉS TOT.

ALIANCES

Els reptes de la

Transformació digital

no es poden abordar sols.

Les aliances ens proporcionen oportunitats úniques per al desenvolupament de negocis i per aprofitar les oportunitats transformadores que presenta la tecnologia emergent. A més, ens permet portar les últimes innovacions al mercat més ràpidament, amb solucions basades en la comprensió de les necessitats i tendències empresarials actuals i futures.
Treballem amb aliances amb actors clau de l’ecosistema tecnològic amb objectius compartits, per optimitzar esforços, tenir impacte i amb potencial a llarg termini. Creiem que les comunitats col·laboratives d’especialistes ajuden a resoldre els reptes dels clients, a desenvolupar solucions integrades, a establir i cultivar relacions de confiança i a crear les millors experiències, tant per als clients com amb la TI. Certifiquem el nostre equip en les diferents tecnologies, cosa que ens permet realitzar implementacions amb les millors capacitats i garanties.

Partners de Makenai

CERTIFICACIONS

El meu compromís

per la qualitat

i la seguretat.

Creiem en l’excel·lència operativa i la millora contínua. El nostre equip treballa per aconseguir que els nostres processos de desenvolupament i construcció d’aplicacions, com els nostres sistemes i les nostres solucions pròpies, garanteixin la màxima seguretat i protecció que s’ha de complir a nivell de sistemes i solucions. Les certificacions ens avalen per garantir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades. Reforcen la seguretat de la informació i construeixen la confiança en un món digital cada vegada més complex i connectat. Són la clau per garantir la seguretat i la privadesa de la informació.   Treballem diàriament per la seguretat de la informació, la confiança, complir amb les normatives, la gestió dels riscos de manera proactiva i l’optimització de l’eficiència operativa per ser un partner fiable en la transformació digital segura de les empreses.
  • UNE-EN-ISO 9001: Système de gestion de la qualité. Il s’agit du cadre commun de gestion de la qualité pour l’entreprise.

  • ISO 14001: Système de gestion environnementale global.

  • UNE-ISO/IEC 27001: Sécurité de l’information dans les technologies de l’information.

  • ENS: Schéma national de sécurité Catégorie Moyenne.

¿Preguntes? Consultes? Idees? Peticions?

Res del que puguem dir-te aquí pot substituir una bona conversa amb un cafè durant un parell d’hores amb alguns professionals de Makenai, una trobada que podem tenir demà, si et sembla bé.