We make Makenai. Et portem de la mà en el repte tecnològic de la Digitalització de negoci, en Comunicacions, desenvolupament d'aplicacions i solucions IOT. El nostre objectiu és fer-te la vida més senzilla. Parlem afronta el repte de la Digitalització En Makenai som experts en ajudar als nostres clients en el repte de la Digitalització del seu negoci. Oferim solucions basades en Comunicacions, Desenvolupament d'Aplicacions i IOT, perquè només t’hagis de preocupar del teu negoci. Hablemos

Missió

Simplicitat

Responsabilitat

Qualitat

Confiança

Tot es tracta de la gent

Compromís i
Entusiasme

Treballem cada dia en aconseguir un lloc agradable on desenvolupar-nos professionalment. Som creatius.

El millor que tenim

El nostre equip

Serveis

Col·laboració

ADAPTABILITAT. Les noves tecnologies estan canviant la forma de relacionar-nos. Els sistemes s’han d’adaptar a les noves necessitats dels teus clients (interns i externs).

Desenvolupament de software

AGILE. Impulsa el rendiment del teu negoci i el desenvolupament empresarial amb noves aplicacions. Assignem el millor equip en funció de les necessitats del teu projecte, equip de desenvolupament Scrum (front, back, UX, QA, etc.), Product Owner i Scrum Màster.

Solucions IOT

EDGE. IOT és la base de la digitalització del teu negoci. Estem especialitzats en la implantació de Sistemes d’Adquisició de Dades. Controlem les comunicacions a tots els nivells.

Xarxes de transport

FLEXIBILITAT. En un entorn definit per l’implantació cada cop més gran de dispositius connectats, les xarxes de transport han de permetre una reconfiguració adaptable i definida per programari de tots els elements en un entorn d’administració unificat, multiusuari i orientat al servei.

Xarxes de comunicacions

CONNECTIVITAT de dispositius, persones i llocs. Millora la connectivitat tant pel que fa a quantitat com pel que fa a qualitat i fes que siguiuna peça clau de la transformació digital.

Seguretat

RESILIÈNCIA. Les polítiques de risc i seguretat han d’estar alineades amb els objectius i l’estratègia de la teva empresa. Gestiona el risc en temps real. Protegeix les teves dades.

Projectes

Les nostres capacitats tècniques, flexibilitat i proximitat ens permeten oferir les millors solucions i les més adequades a les necessitats específiques i reals dels nostres clients. No solament desenvolupem els projectes que dissenyem sino que també oferim reforç tècnic i de gestió en els teus projectes

Companys de viatge

Coneix WithIU

Contacte

Et podem ajudar? Parlem-ne!

Cuidem les teves dades, mira com